Els transformadors és una 2007 ciència americana pel·lícula d'acció de la ficció basada en la línia de joguina dels Transformadors. La pel·lícula, el qual combina animació d'ordinador amb viu-acció, és dirigit per Michael Badia, amb Steven Spielberg servint productor tan executiu. És el primer installment de la pel·lícula de Transformadors d'acció viva sèrie. L'Estrelles Shia LaBeouf mentre Sam Witwicky, un adolescent que aconsegueix agafat amunt en una guerra entre l'heroic Autobots i el villainous Decepticons, dues faccions de robots d'estranger que poden disguise ells per transformar a maquinària diària, principalment vehicles. El Autobots pretén utilitzar el AllSpark, l'objecte que va crear la seva cursa robòtica, en un intent de reconstruir Cybertron i acabar la guerra mentre el Decepticons control de desig del AllSpark amb la intenció d'utilitzar-lo per construir un exèrcit per d Optimus Albor i Megatron respectivament.

La pel·lícula va ser produïda per Don Murphy i Tom DeSanto. Van desenvolupar el projecte dins 2003, i DeSanto va escriure un tractament. Steven Spielberg va venir a bord l'any següent, contractant Roberto Orci i Alex Kurtzman per escriure el screenplay. El U.S. Forces armades i Motors Generals (GM) va prestar vehicles i aeronau durant filmar, el qual va salvar diners per la producció i realisme afegit a les escenes de batalla. Autobots i el villainous Decepticons, dues faccions de robots d'estranger que poden disguise ells per transformar a maquinària diària, principalment vehicles. El Autobots pretén utilitzar el AllSpark, l'objecte que va crear la seva cursa robòtica, en un intent de reconstruir Cybertron i acabar la guerra mentre el Decepticons control de desig del AllSpark amb la intenció d'utilitzar-lo per construir un exèrcit per d Optimus Albor i Megatron respectivament.

Categoria:Pel·lícules del 2007 Categoria:Pel·lícules d'invasions d'extraterrestres Categoria:Pel·lícules basades en sèries de televisió Categoria:Pel·lícules de robots