Template:Infobox - osoba Jelena Noura „Gigi“ Hadid (* 23. dubna 1995, Los Angeles, Kalifornie) je americká topmodelka. Za poslední dva roky[kdy?] se řadí mezi 10 nejžádanějších modelek světa. Objevila se na titulních stránkách časopisu Vogue pro mnoho zemí, včetně Československé verze Vogue. Od roku 2015 vystupuje na nejznámější přehlídce spodního prádla Victoria Secret Fashion Show.

Život edit

Gigi Hadid, rozená Jelena Noura Hadid, se narodila 23. dubna 1995 v Los Angeles.[1] Její matka, Yolanda Foster, je bývalá modelka a její otec, Mohamed Hadid, je realitní magnát.[2] Neméně slavná sestra Bella Hadid se také věnuje modelingu.

Gigi je její umělecké jméno, často brané i jako přezdívka. Několik měsíců chodila s Joem Jonasem.[3] Když Zayn Malik 23. března 2015 opustil skupinu One Direction i svoji přítelkyni Perrie Edwards z Little Mix, začal chodit právě s Gigi.

Odkazy edit

Reference edit

Externí odkazy edit

Template:Autoritní data Template:Portály


Kategorie:Americké modelky Kategorie:Narození v Los Angeles Kategorie:Narození 1995 Kategorie:Narození 23. dubna Kategorie:Žijící lidé Kategorie:Ženy Kategorie:Američané nizozemského původu